perjantai 19. lokakuuta 2012

Miten kerrotaan tästä kolmannesta raskaudesta?

Täällä nyt siis tällaisia mietteitä. Kun melko varmasti tämä on viimeinen kerta kun saamme raskausuutisia kertoa, olisi se hauskaa ja ikimuistoista tehdä jotenkin, no ikimuistoisesti, ainakin lähipiirille. Muut saavat kuulla vaikka puskaradiosta, mutta ainakin nyt isovanhemmille olisi hienoa ja kivaa keksiä jotain jännää.

  

Haluaisin kuulla teiltä miten olette tai olette aikoneet tai unelmoineet kertoa tulevasta suvun nuorimmaisesta? ;)

Vinkkejä ja kokemuksia siis kaipaan!

Meillä on molemmilla aikaisemmilla kerroilla ollut eri tapa kertoa tulevasta pienokaisesta.

Ekasta kerrottiin UÄ-kuvilla, tokasta kerrottiin pukemalla esikoiselle t-paita, jossa luki: "Minusta tulee isoveikka!"

Mua niin jo kovasti kutkuttaisi kertoa. Mutta ainakin vielä maltetaan pitää omaa pikku salaisuutta.
Mä kyllä nyt oon miettinyt, että julkistetaan ennen kuin on eka ultra. Mutta siis tämmöisiä on tullut täällä mieleen:

Tekstiviestillä tai sähköpostilla kuva raskaustestistä.
Jokin runo kortissa. (Onko kellään hyviä?)
T-paidat molemmille pojille, millä tekstillä? (Tyyliin: odotetaan uutta leikkikaveria, esikoiselle: tuleva tuplaisoveli, pienemmälle: tuleva isoveli.... Mitäs muuta?)
Meillä kertominen ajoittuu varmaan johonkin marras-joulukuulle, joten joulukorttikin kävis...joku kiva värssy vois olla sopiva?

Olishan se mukava keksiä jotakin uniikkia tai jotain muuta kuin se tavanomainen, "meille tulee vauva" keskustelu.

4 kommenttia:

 1. Mielestäni joku ihana runo ja lapsiesi kuvat. :) Ehkäpä juuri joulukortissa. Näitähän runoja on ihan älyttömästi.. Tässä muutama:

  "Toive suuri toteutuu, kunhan koittaa x:kuu. Salaisuus ei pysy kauaa, meillä odotetaan vauvaa".

  "Onnemme on sanaton x:kuussa meitä kolme on".

  "Salaisuuden suuren, kuiskaan mukana tuulen. Kasvaa masussa sormet ja varpaat, nyt jo varmaan arvaat. Ilomme on rajaton, meille vauva tulossa on."

  Tuo t-paita idea on myös ihana. :) En tiedä miksi raskaustestistä kuvien lähettäminen on mielestäni tylsä tai ehkä jopa hieman "ällö".. Tämä siis oma mielipiteeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ada! :)
   Noita runoja tosiaan löytyy, kun jaksaa nettiä selailla. ;)

   Tuli vielä mieleen, että joku autokorttikin vois olla hauska, että tyyliin... Kateltu ollaan vähän isompaa autoa, sellaista, että mahtuis kolme turvaistuinta takapenkille... ;) tai että mahtuis vielä yks vauvankoppa takapenkille. Tai, että ensi kesänä takapenkki täynnä.... ;)

   Poista
 2. Me kerrottiin kuopuksesta niin, että puettiin esikoiselle isosisko-paita päälle. Tosin miehen täti oli kuulemma jouluna tajunnut siitä, että odotan kun en juonut kahvia :D esikoisesta kerrottiin isovanhemmille ultrakuvan kanssa.

  Oon kans miettinyt, et miten kerrottais jos kolmas tulis. Haluaisin ainakin ultraan asti pitää salassa, jos vaan pystyy, koska oon tosi hoikka niin on varsinkin toinen raskaus näkynyt varhain. Mut mä tykkään siitä tunteesta kun on raskaana ja muut ei vielä tiedä ;) oma rakas salaisuus, joka kuitenkin tekis mieli huutaa ja paljastaa kaikille :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! ;) aika samoin on teillä menny ilmoittaminen kahden ekan kanssa kuin meillä... :) ja nyt oon pohtinu, että mikä olis mukava yllätys... Tekis tosiaan mieli jo kertoa kaikille, mutta kyllä vähän kihelmöi kun saa katsoa miestä ja tietää mitä toinen ajattelee, ja muut ei arvaa mitään.... <3 saa nähdä kauan maltetaan...

   Poista