maanantai 29. lokakuuta 2012

Tekemistä riittää

Täällä raskautta ei voi unohtaa, silloin tällöin yhtäkkiä iskevä ellotus virkistää muistin. Onneksi pahoinvointi ei ole ihan jatkuvaa, mutta ympärivuorokautista satunnaisesti puuntakaa tuleva kuvotusta kyllä. Siinä erotaan edellisistä raskauksista, sillä silloin paha olo jatkui lähes tauotta. Ehkä se on vielä edessä....

Jos pahaa oloa ei olisi, voisin jopa hetkittäin unohtaa tämän erikoisolotilan. Tekemistä nimittäin on riittänyt. Viikonloppuna käytiin yöt nukkumassa kotona, muuten oltiin joko koko perhe tai osittain liikenteessä.

Lauantaina pääs isi ja äiti vähän viihteelle, yhteislahjaksi (60v) saatiin liput stand-up iltaan! Se oli kyllä hauskaa ja piristystä syys-talveen. =D

Täällä myöskin kuopuksen kanssa vaipattomaksi-projekti meneillään. Noin pari viikkoa ollaan päivät menty ilman vaippoja ja jopa 1 kokonainen päivä ollaan päästy ilman vahinkoja. Yhden vahingon päiviä on jo useita. Kyllä tää tästä, vielä tekemistä riittää. Yöt ollaan vielä vaipoissa, koska vain pari kertaa aamuisin on ollut kuiva vaippa. 

Esikoisen harrastukset rytmittää mukavasti arkea ja saa jotenkin ajan kulumaan nopeammin, kun on rytmi jota mennään. Hän käy siis temppukoulussa (3-4v), perheuinnissa (1 lapsi+1 aik.) ja sitten kirkon kerhossa 2x vko (2,5h kerrallaan).

Itse olen käynyt vähän puolipäiväisissä koulutuksissa (työpaikkaohjaaja) ja olen pitänyt niitä omia koulutuksia, joten pojat on olleet nyt viime viikkoina muutamia päiviä mummolassa (anoppilassa) hoidossa. Viime viikolla mulla oli jo huoli, että onko pojat olleet jo vähän liikaakin hoidossa.... oli äidillä jo ikävä pikkuriiviöitä! ;)

Kyselyjä raskaudesta tulee koko ajan. Pitää kiemurrella ja kierrellä. Sisällä vähän kihelmöi ja samalla velloo oksennus. Kieltämättä sekava olotila. Perjantaina oltiin poikien kanssa anoppilassa ja kun pojat oli päikkäreillä, mulla alkoi tulla päänsärky ja vähän oksettava olo. Sanoin vaan, että taidan lähteä itsekin kotiin lepäämään ja ottaa päänsärkylääkkeen, ettei tule migreeniä.... (Ihan niinkuin olen joskus ennenkin sanonut.) Mieheni tuli töistä suoraan anoppilaan, koska pojat oli siellä ja tuli sitten poikien kanssa kotiin. Kertoi kotiin tultuaan, että anoppi, appiukko ja miehen veli oli kaikki olleet sitä mieltä, että tämän "migreenin" nimi taitaa olla "Liisa". Tyttöä siis kovasti meille toivotaan... ;)

 

Reilu viikko sitten "vietettiin" miehen 30:siä myöskin anoppilassa (hän ei siis mitään juhlia halunnut), jonne halusi tulla mieheni isovanhemmat ja kummit. Silloin jo ihan suoraan kyselivät, että "no, jokos kolmas on tulossa?" "Ei muuta, kun haetaan raskaustestejä ja ruvetaan testaamaan!" ;) Ja että, "eikös sen nyt kohta pitäis olla tulossa, että ehtii ennen kuin kuopus täyttää 3v?" ;)

Hahahaa. On tää niin hauskaa, saa nähdä yllättyykö kukaan, kun "uutiset" julkistetaan...... :)

Saa nähdä, jos meinaa yökkö tulla joku kerta "yleisön läsnäollessa".

Tänään menossa n. rv 6+5

Runosuoni alkoi yhtäkkiä sykkimään.... tällaisia mietteitä ja ajatuksia "julkistus-värssyksi" ;D


Syystaivaalla näimme pienen lentävän tähden.
Kuiskasimme pienen toiveemme mukaan tuulen.
Kuuli pieni tähti toiveemme ja pienen toiveemme täytti.
Nyt sydämessä suuri onnen tunne lämmin.
Täytti tähdenlento toiveen hennon.
Vielä pienen pieni on hän ja ihan uus.
Mut kun saapuu lämpö kesäinen, täyttää sylimme pieni ihanuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti