keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Rv 6+0: pikkuriikkiset oireet

Tänään siis poksahti viikot taas uudelle luvulle, en tiiä mikä se neuvolasta saatava LA on sitten, mutta korjaillaan tänne sitä mukaa kun vaihtelee...

Oma olotila nyt:

Vatsaa vääntelee, ilmaa kertyy, rintoja hiukkasen aristaa nänneistä, jos väärin osuu johonkin. Vessassa ravaan entistä useammin, melkein tunnin-kahden välein. Väsymys on pahentunut. Nukun melkein päivittäin ainakin lyhkäiset päikkärit. Etoo, jos ei oo muutamaan tuntiin syönyt mitään, kellonajasta riippumatta.

Ei okseta, hajut ei kammota, eikä edelleenkään ole outoja mielitekoja. Jatkuva näläntunne ja ei sittenkään tee mitään mieli -tuntemus on olotilaa hyvin kuvaava.

Hammasta ja huulta purren pyöritellään salaisuuttamme sukulaisten keskuudessa, joilta jo jotain kyselyä tullut kolmosesta.... tosin tuli jo silloin kun ei vielä ollut tärpännyt. Vastattu ollaan, että "no toivottavasti tässä jossain vaiheessa tulee!" ;)

Faktat, rv 6+:

Hermostoputki on sulkeutunut
Aivojen kehitys on nyt keskipisteessä
Raajat ovat teknisesti vasta nupullaan, mutta käsivarret ja jalat kasvavat vauhdilla
Pienet ympyräiset muodot alkavat kehittyä pään molemmille puolille – silmät! 
Myös korvat alkavat muodostua. 
Solut, joista kehittyvät maksa, keuhkot, mahalaukku ja haima, etsiytyvät niille kuuluville paikoilleen.
Sydän täyttyy verellä (tähän asti siinä on kiertänyt neste)
3 kommenttia:

 1. Kivaa viikonloppua sinulle ja teidän perheelle! :)

  Mulla ei ole vielä onneksi menkat alkanu (alkaa tietty illalla kun nyt meen näin sanomaan..) Tänään on tosin vasta kp 22, mutta kahdessa edellisessä kierrossa menkat on just alkanut tällä kp:lla. Toivon, että kierto ois nyt edes vähän pidempi vaikka menkat sit alkaiskin. Ois munasolulla ees jonkunlainen mahdollisuus kiinnittyä. En tiedä yhtään, että koska ovulaatio ois ollut tai oliko ollenkaan tässä kierrossa. Raskaustestejä kuitenkin menin tilaamaan netistä, odotin että ois jo tänään tullut ja varmaan oisin huuruspäissäni mennyt testaamaankin mut ehkä parempi etteivät tulleet vielä niin säästyi testikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Hui, onpas kutkuttavaa! Mutta on kyllä tosi lyhyet kierrot sulla... Toivottavasti vähän pidentyy, meinaatko tikutella ovulaatiota tulevissa koitoksissa, jos nyt ei siis tärppää? Toivotaan tietysti kovasti, että osuu ja uppoaa nyt! ;) Tuleekohan testit maanantaina sitten... pääset testailemaan, jos menkat pysyvät poissa... ;)

   Poista
  2. Joo, kyllä mä sit tilaan niitä Davidin ovistestejä, jos nyt ei oo tärpännyt :)

   Poista